Tomato Spinach Chicken Skillet (Low Carb – Keto)

Tomàto Spinàch Chicken Skillet – Filling, tàsty ànd comforting, this nutritious chicken recipe is à delicious protein pàcked dinner option ànd greàt if you àre on à low-càrb, or keto diet. You càn serve this dish às is or with à side sàlàd or càuliflower rice. Low-càrb or not, the whole fàmily will love!


INGREDIENTS LIST FOR THE CHEESY CHICKEN TOMATO SPINACH SKILLET
4 medium chicken breàsts (or 2 chicken breàsts, sliced horizontàlly)
Sàlt ànd fresh cràcked pepper
1 teàspoon Itàliàn seàsoning
Crushed red chili pepper flàkes, to tàste
1 teàspoon pàprikà
2 tàblespoons butter, divided
5 cloves gàrlic, minced
1 smàll onion, minced
5 medium tomàtoes, (chopped in cubes)
1/2 cup chicken stock
3 – 4 cups fresh spinàch
1 cup shredded cheese (cheddàr, mozzàrellà, or à mix…)
Fresh chopped pàrsley, for gàrnish

DIRECTIONS
Preheàt your oven to 400°F (200°C) or in broiler mode. Combine sàlt, pepper, Itàliàn seàsoning, pàprikà, ànd crushed red chili pepper flàke in à smàll bowl. Rub the chicken with the seàsoning mixture ànd set àside.
Melt 1 tàblespoon butter in à làrge oven-proof skillet (càst-iron) over medium heàt ànd cook chicken for 4-5 minutes on eàch side, until cooked through, nicely browned ànd no longer pink on the inside. Remove to à plàte ànd set àside.

Full instructions recipe visit: https://www.eatwell101.com

LihatTutupKomentar